23.10.2024
Новини Оперативно

На фронті загинув захисник з Борщівської громади

На війні загинув мешканець села Озеряни, що на Борщівщині, Василь Григоришин. Останній бій захисник прийняв у Куп’янському районі на Харківщині. Воїнові 23 серпня виповнилося б 40 років. Жахливу звістку повідомили у Чортківській РВА та Борщівській міській раді.

Як стало відомо, чоловік загинув 3 серпня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в Харківській області.

ЦВін назавжди залишиться жити у нашій пам’яті як приклад мужнього та сміливого воїна, який без вагань став на захист рідної землі», – йдеться у повідомленні Чортківської РВА.

“Трагічна звістка знову сколихнула Борщівську громаду. З глибоким сумом повідомляємо, що 3 серпня 2024 року, внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області, відданий військові присязі на вірність українському народу, загинув військовослужбовець ЗСУ Василь Готгоришин, 23.08.1984 р.н., житель села Озеряни”, – кажуть у міській раді Борщева.

Редакція “Терміново” висловлює щирі співчуття рідним, близьким та знайомим Героя. Вічна йому пам’ять!

Перейти до панелі інструментів