25.10.2024
Новини

Призначили нового керівника Спецпрокуратури Західного регіону

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону нового керівника – Миколу Друзюка. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Антон Войтенко подякував ексочільнику відомства Миколі Мерету та колективу відомства за вагомий внесок та пророблену роботу, зосередився на позитивних результатах діяльності та окреслив майбутні перспективи.

Новопризначеного керівника він охарактеризував як досвідченого, відповідального, сильного управлінця, який знає і вміє організувати роботу та виконувати оперативні завдання, які виникають в умовах війни.

Водночас звернув увагу нового керівника на пріоритетних напрямах діяльності. Серед головного – боротьба зі злочинами у бюджетній сфері та протидія корупційним правопорушенням.

«Маємо спільними із органами правопорядку зусиллями забезпечити належне реагування на злочини, давати відсіч усім протиправним посяганням», – наголосив Антон Войтенко.

У свою чергу, Микола Друзюк подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль та забезпечить злагоджену роботу колективу і координацію усіх правоохоронців для виконання поставлених перед спеціалізованою прокуратурою завдань.

Довідка: Микола Друзюк, 1984 року народження. Випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська Політехніка». В органах прокуратури працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Перейти до панелі інструментів