29.03.2024
Молодь Новини

Під час благодійної акції зібрали велосипеди для дітей з неблагополучних родин та інтернатів

Літні канікули з велосипедами тепер будуть у кількох десятків дітей із сільських родин Бережанського району, які опинилися у складних життєвих обставинах. Двоколісний транспорт діти отримали безкоштовно. Велосипеди зібрали під час благодійної акції, яку наприкінці травня оголосив тернополянин Сергій Кічула. Чоловік через соцмережі закликав усіх небайдужих поділитися велосипедами з дітьми з бідних сільських родин. Вже через кілька тижнів на заклик волонтера відгукнулися багато людей, які принесли дитячі велосипеди, самокати, ролики, скейти, візочки, столики для годування і навіть санки.

– 30 велосипедів, а також інший дитячий транспорт ми відвезли у Бережанський благодійний фонд “Карітас”, – повідомив Сергій Кічула. – Частину велосипедів залишили при “Карітасі”, куди діти з неблагополучних родин зможуть приходити і брати велосипеди, щоб покататися. Решту велосипедів віддали дітям, які прийшли з сіл, а також вихованцям інтернату.

– Ще залишилося 5 велосипедів, які просто не помістилися в бус. Але вже знайшлися люди, які звернулися до мене з проханням віддати їм ці двоколісні, –  каже Сергій. – Я дуже дякую усім, хто не залишився байдужим до цієї благодійної акції. Разом ми зробили цих дітей щасливішими.

 

 

Перейти до панелі інструментів