28.03.2024
Місто Новини Оперативно

Уночі на Київській та Лепкого горіли смітники і автомобілі

Про обгорені машини  та смітники на вул. Київській та Лепкого повідомляють у групі “Тернопільські плітки” у соцмережі “Фейсбук”. Пожежа сталася у ніч на 5 липня.  Від вогню постраждали Toyota і Volkswagen.

“Київська, 8, 10 та Лепкого, 14. Так виглядає, що навмисний підпал. Сьогодні вночі, – пише Олег Різник.

     

Фото Олег Різник (5)

Як повідомляє управління житлово-комунального господарства міськради, 5 липня уночі за двома адресами у Тернополі трапилася пожежа контейнерних майданчиків. За даними ДСНС, о 03.16 годині по вул. Київська, 10 виникла чотирьох сміттєвих контейнерів. Внаслідок пожежі знищено чотири сміттєвих контейнери на площі 7 м.кв., пошкоджено два припарковані поруч автомобілі  (інформація про власників встановлюється працівниками поліції). Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

 

Пожежу ліквідували, врятовано два автомобілі. Через пів години, 0 03.51 годині пожежу контейнерного майданчика ліквідовували вже на вул. Б. Лепкого, 14 де також горіло чотири контейнери для твердих побутових відходів. Внаслідок пожежі знищено чотири сміттєвих контейнера на площі 7 м.кв., пошкоджено припаркований поруч автомобіль. Інформацію про власника встановлюють працівники поліції. Пожежу ліквідували, врятовано два автомобілі.

Як зазначають у ПП “Екотерн”, сума завданих збитків сягає 44 000 гривень, адже контейнери знищені вщент. Роботи із відновлення контейнерних майданичків будуть виконані впродовж сьогоднішнього дня. У підприємстві припускають, що стався навмисний підпал майна, тому відповідну заяву спрямовано до правоохоронних органів. Свідків та тих, хто має підозри щодо ймовірних зловмисників, просять повідомляти у ТОВ “Екотерн” за номером телефону  42-27-70 або правоохоронцям на лінію “102”.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області, порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 – “Хуліганство”. Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини, вилучають відео та вивчають його. Як одна з версій розглядається навмисний підпал.

 

Перейти до панелі інструментів