28.03.2024
Блоги

Про газ і противогаз від Гройсмана.

Ну що ж, влада повідомила про підвищення ціни на газ для населення майже на чверть, ну нічого не поробиш, ринок…. ринок і МВФ, якому абсолютно байдуже які зарплати в простого українця… і я б навіть нічого сьогодні не написав, якби мав втрату пам`яті і якби не Гугл.

Так от, не так давно, прем`єр обіцяв :

– газ для населення може подешевшати у 2020 році.

– поки що немає підстав для підвищення ціни на газ для населення.

– ціни на газ для населення буде знижено, це я вам обіцяю.

Також не можу не пригадати про Стокгольмський арбітраж, який Україна виграла і за яким ми тепер знову змушені купувати 4-5млрд кубів російського газу на рік, доречі Коболєв прогнозував нижчу ціну від газпрому ніж та за якою ми закуповуємо газ зараз в ЄС, навіть скасована заборона на реекспорт це однозначна перемога!!!

Газ і на світовому ринку подорожчав, правда експерти говорять про 17% а не про 25, ну але то такоє, плюс-мінус 8% для населення України це ,,мєлочь‘‘, хто там буде їх рахувати…

Підсумовуючи все вище перечислене, це однозначно ПЕРЕМОГА.

По-перше, ми знову купуємо газ на рашці, хоч ми і до того купували, правда ще давали підзаробити країнам ЄС.

По-друге ми отримаємо транш від МВФ.

До чого тут транш? А до того, що світить нам дефолт, самий звичайнісінький дефолт, доречі прем`єр так і сказав:
,,або ми піднімемо ціну на газ, або дефолт‘‘…, забув нам тільки сказати, що США і ЄС давно вимагають щоб влада України перестала імітувати реформи, створити антикор суд, тому і не надали чергового траншу, а МВФ чіткої схеми повернення коштів які вони надали Україні.

В нас борги, великі борги, доречі за словами Володимира Борисовича- ,,в які нас тишком- нишком ввели‘‘🤣. І тут, я б порадив прем’єру запитати в Порошенка про ці борги, в які нас ввели за останні роки, він останніх 20 років при владі, навіть був міністром економіки при янику, може він вкурсі про ,,тишком-нишком‘‘.

І для того щоб ніхто не посмів зробити з цієї ,,однозначно ПЕРЕМОГА‘‘ трошки зради, а вона вже реально насувалася, геніальний Володимир Борисович робить хід конем💪.

Оголошує що МВФ вимагає підняти ціну на газ для населення на 65%👏👏👏👏, а потім, з змученим виглядом виголошує ще одну промову:
,, ми змогли домовитись з МВФ, і піднімемо ціну на газ для населення всього навсього на 25%‘‘. 🤝 Віват, оркестр грає марш🥁🥁🥁, всі люди щасливі😜
Україні бути!!! 🍾
ПЕРЕМОГА📣📣📣!!!

І ніхто вже не запитає в уряду, а де прописана ця вимога МВФ про підняття ціни на газ на 65%???
І чи є взагалі хоч якась вимога?

А як тут запитаєш, якщо прем`єр міністр сказав чітко: ,, Ріст ціни на газ, зробить Україну сильнішою’‘.
А хто осмілиться задавати питання, той сто відсотків агент кремля, того самого кремля в якого вони куплять газ….
Аплодисменти і завіса.

Перейти до панелі інструментів