29.03.2024
Анонс

В Тернополіться представлять бізнес-проекти для вирішення соціальних проблем

22 червня о 14:30 розпочнеться презентація бізнес-проектів учасників  навчальної програми «Школа соціального підприємництва», реалізованої з ініціативи Української соціальної академії. Під час заходу учасники Школи презентують власні ідеї соціального бізнесу перед журі та мешканцями міста.
Три найкращі проекти отримають від Української соціальної  академії ряд призів та заохочень. А на переможців чекає стипендія на проходження літньої інтенсивну на базі Української соціальної академії.
Під час заходу презентувати власний проект буде й відома українська спортсменка, чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць.
Оцінювати проекти учасників будуть як провідні експерти в сфері соціального підприємництва, так і успішні бізнесмени Тернопільщини. Зокрема:
🔹Олександр Бабій – підприємець, тренер, блогер. Засновник Клубу Сталого Бізнесу. Член координаційної ради Національної платформи малого та середнього бізнесу.
🔹Ярослав Філіц – керівник компанії СВР.
🔹Наталія Волощук – керівник «Благодійного фонду родини Демкур».
🔹Віктор Мацикур – директор департаменту у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації.
🔹Олег Свинарчин – співвласник ТОВ «ЕЛІТ СНЕІЛ».
Крім того, з 10:00 до 14:00 на учасників Школи та всіх охочих очікуватиме лекція  від Олександра Бабія – підприємця, тренера, блогера. Засновника Клубу Сталого Бізнесу. Члена координаційної ради Національної платформи малого та середнього бізнесу. Він поділиться секретами вдалого публічного виступу та самопрезентації.
Школа соціального підприємництва – це інтенсивна п’ятимісячна програма розвитку ідей та запуску соціального бізнесу на ранній стадії. Навчання паралельно проходило в Сумах та Тернополі, загалом слухачами школи стали близько 50 осіб. Програма спрямована на  здобуття навичок, що допоможуть розпочати власний соціальний бізнес «з нуля» чи впроваджувати інноваційні підходи у діяльність діючих компанії та підприємств.
Більше дізнатись про Школу та оцінити проекти учасників зможе кожен бажаючий, адже участь в заході є безкоштовною за умов попередньої реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-NeHAQPtmOzpKDqfviqS3gZpkhkQK2QVTL0pK8HISULrMug/viewform
Перейти до панелі інструментів