28.03.2024
Анонс Новини

Тернополян кличуть на Театральний майдан на мирний протест

3 липня о 18:00 год. на Театральному майдані відбудеться мирна акція протесту через рішення ЦВК про реєстрацію кандидатом в нардепи екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва та українофоба Анатолія Шарія.

Андрій Клюєв – один з головних підозрюваних в організації розгону студентів на Майдані 30 листопада 2013 року. На момент розстрілу протестувальників Клюєв очолював Адміністрацію президента Януковича. З країни він зник 28 лютого 2014 року – безперешкодно, незважаючи на підозру в причетності до масових убивств. Також Клюєва підозрюють у заволодінні державним майном шляхом зловживання своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, повторно і в особливо великих розмірах.

Незважаючи на те, що 5 років тому Клюєв втік з України, 2 липня Центральна виборча комісія зареєструвала його кандидатом на дострокових виборах до Верховної Ради. Таке рішення суперечить законодавству, а повернення ставлеників часів Януковича підриває цінності Революції Гідності та нівелює її досягнення.

Таке ж рішення ЦВК винесло і щодо одіозного блогера-українофоба Анатолія Шарія, який з 2012 року не проживає в Україні та звинувачується у хуліганстві і завданні легких тілесних ушкоджень.

Ми виступаємо проти такого рішення.
Ми не вата, нас не заКЛЮЄВати!

Перейти до панелі інструментів