20.09.2024
Новини

Від підгузків до мобільних телефонів: у каналізації Чорткова знаходять всяку гидоту

Раніше “Терміново” уже розповідало про проблему із забитою каналізацією. Наприклад, у Тернополі у злив хтось примудрився спустити 2 надувні м’ячі. А в Ланівцях якось у каналізацію спустили сотні євро та фунтів. Схожі ситуації не оминають й комунальників Чорткова. 

“Різне лахміття, пластик, одяг, банки, дитячі підгузки та навіть мобільні телефони. Водоканал вже давним-давно нічим не здивувати, адже що тільки аварійні бригади не витягували із каналізації. Чи не щодня до Чортківського водоканалу приходять заявки про закупореність каналізаційних мереж.

Сьогодні, 19 липня, КП Чортків водоканал ліквідовував закупорювання каналізаційної мережі по вул. Незалежності, 61. Що там виявили – можна побачити на фото.

Зауважимо, що аварійні бригади Чортківського водоканалу працюють цілодобово. Аварійна служба має в арсеналі асенізаційні автомобілі, VW Crafter із гідродинамічною установкою та автомобіль-мулосос.

Для виклику аварійної бригади можна залишити заявку на сайті КП Чортків водоканал – https://chortkivvoda.te.ua/povidomyty-pro-mistse-avariyi/ або зателефонувати за номером: (03552)2-23-67 в робочі дні з 8 до 17 год, або 067-350-96-43 – цілодобово”, – повідомляють у Чортківській міській раді.

Перейти до панелі інструментів