20.09.2024
Новини Промо

Як звичайний чохол зробити оригінальним та прикрасити фотографіями або малюнками: декілька ідей

Усе частіше персоналізовані чохли мають попит, оскільки виділяються унікальним дизайном та можливістю підкреслити індивідуальний стиль власника. Сучасний ринок пропонує велику кількість таких дизайнів, наприклад в інтернет-магазині Kiber Panda ви знайдете різні моделі захисних кейсів на смартфони. Однак, ми також розповімо варіанти декору чохлів своїми руками.

Робимо спеціальні наклейки та плівки для дизайну чохлів

Такий варіант дизайну потребує купівлі прозорого чохла на ваш смартфон. Ви можете купити його в магазині Кібер Панда, який ми вже згадували. Після цього вам потрібно визначитися із фотографіями або малюнками, які ви хочете використати для вашого унікального дизайну. Ці зображення можна легко видрукувати на звичайному папері або вибрати самоклеючий папір. Для такого дизайну підійде як чорно-білий принтер, так і кольоровий, щоб створити більш яскраве зображення.

Після цього вам потрібно вирізати зображення канцелярським ножем або ножицями. Можна навіть створити колаж із декількох малюнків чи фотографій. Коли ваш чохол буде доставлено, вам потрібно приклеїти готові фото всередину прозорого чохла, так щоб їх було видно із зовнішньої сторони.

Малюємо зображення на чохлі вручну фарбами

Якщо у вас є хист до малювання, можна скористатися наступною ідеєю. Перш за все вам варто підготувати необхідні матеріали для роботи:

  • білий або прозорий чохол для вашої моделі телефону (вибрати та замовити ви можете у магазині Кібер Панда https://kiberpanda.com.ua/, де представлено великий вибір моделей);
  • спеціальні фарби для пластику або маркери;
  • ластик на олівець, адже за допомогою цих інструментів буде створюватися ескіз;
  • лак для фіксування створеного зображення.

На першому етапі роботи нам необхідно створити ескіз за допомогою олівця. Таким чином ви зможете побачити, як буде виглядати дизайн та визначитися із його розмірами. Потім по створеному шаблону ви можете наносити фарби або маркери, краще робити це у приміщенні, що добре провітрюється.

Зачекайте, доки фарби висохнуть. Краще залишити чохол на ніч, щоб малюнок точно не розтікся. На фінальному етапі потрібно захистити створене зображення, використовуючи прозорий лак. Таким чином, ви будете впевнені, що малюнок не постраждає від зносу та подряпин, забезпечуючи його тривалий збереження та збільшуючи його стійкість до впливу навколишнього середовища.

Перейти до панелі інструментів