06.10.2024
Новини

На Кременеччині потонула 22-річна дівчина

За вихідні на Тернопільщині зафіксовано 3 випадки загибелі на воді, – повідомляють в ГУ ДСНС Тернопільщини. Про одну з трагедій, яка сталася на Івачівському водосховищі “Терміново” інформувало раніше.

6 липня о 06:10 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що у селі Івачів Горішній Білецької громади Тернопільського району в місцевому ставі виявлено тіло без ознак життя. Для вилучення тіла залучалися рятувальники.

7 липня о 13:20 у ставку біля села Джурин Білобожницької громади Чортківського району виявлено тіло місцевого жителя, 1961 року народження. Тіло вилучено на берег місцевим населенням спільно з працівниками поліції. Ймовірна причина загибелі – утоплення.

У цей же день о 20:20 у ставку біля села Старий Тараж Почаївської громади Кременецького району виявлено тіло 22-річної жительки села Борщівка Почаївської громади Кременецького району. Тіло вилучено місцевим населенням. Ймовірна причина загибелі – утоплення.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки, зокрема, купання в невідповідних місцях та у нетверезому стані. Варто пам’ятати, що купання у невстановлених місцях несе небезпеку для відпочивальника, – зазначають у ДСНС.

Перейти до панелі інструментів