У кондитерській справі часто використовують мигдалеве борошно. Це низькокалорійний продукт, з якого можна приготувати корисні та смачні десерти. Його отримують із подрібненого мигдалю, і в ньому зберігаються всі поживні речовини та вітаміни.
В інтернет-магазині товарів для кондитерів “ZaPodarkom” можна замовити мигдалеве борошно від надійних виробників за доступною ціною. Гарантується якість та безпека, є швидка доставка замовлень по всій Україні.
Купити мигдалеве борошно: у чому користь та особливості?
Мигдальне борошно представлене у вигляді порошку, в основі якого подрібнений горіх мигдалю. У складі містяться жири (50%), вуглеводи та білки (по 20%), вода та вітаміни по 5%.
Якісне борошно мигдальне купити можна в інтернет-магазині, де представлений великий вибір кондитерської продукції та пристосувань.
До основних переваг відносять:
- натуральний склад;
- вміст вітамінів групи В та мінералів;
- наявність органічних олій та корисних речовин (зберігаються після термічної обробки);
- мінімум калорій;
- універсальність застосування.
Це дієтичний продукт, який оптимально підходить для людей, які дотримуються правильного харчування. При цьому з такого борошна можна легко приготувати низькокалорійні корисні десерти на будь-який смак.
Як ароматизатор може бути використана ванільна паличка – натуральна спеція з яскраво вираженим ароматом. Це популярна спеція в усьому світі, яку додають у різноманітні десерти.
В інтернет-магазині можна купити паличку ванілі або стручок ванілі ціна якої цілком доступна. Він має довжину до 20 см, темно-коричневий колір, вирізняється еластичністю та маслянистістю.
Мигдальне борошно: топ 5 смачних десертів
Мигдальне борошно надає випічці тонкого горіхового присмаку та ніжності, причому в ньому немає глютену та жирів. З мигдалевого борошна можна приготувати найрізноманітніші десерти. У топ 5 входить:
- мигдальне печиво;
- повітряні рогалики;
- мигдальні кекси;
- сирники;
- вафлі з сирним сиром.
Популярне мигдальне печиво – один із найпоширеніших корисних десертів у всьому світі. Його ще називають “макарон”, для якого характерна невагомість, як всередині, так і зовні.
Як начинку використовують згущене молоко, ягідний джем тощо. Головне, дотримуватися правильних пропорцій та використовувати якісні інгредієнти. Мигдалеве борошно обов’язково просівають, а яєчні білки ретельно збивають.
Для приготування повітряних рогаликів мигдалеве борошно змішують із пшеничним. У результаті тісто виходить еластичним, а десерт просто тане в роті. Після замішування тіста воно має простояти в холодильнику не менше двох годин. Потім формують рогалики, випікають протягом 15 хвилин та зверху посипають цукровою пудрою.
Для дієтичного харчування ідеально підходять мигдальні кекси. У них немає цукру та швидких вуглеводів. Сирники виходять ніжнішими та кориснішими, якщо додати мигдалеве борошно. Ще один популярний десерт – вафлі з борошна мигдалю і з додаванням сирного сиру.