23.10.2024
Новини Оперативно

Завтра ВАКС розглядатиме апеляційні скарги щодо запобіжних заходів для Головка, Гайдука та Дем’янчука

Завтра Вищий антикорупційний суд розгляне апеляційні скарги САП щодо обрання запобіжних заходів щодо голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та двох заступників Труша Ігоря Гайдука та Ігоря Дем’янчука.

Про це свідчать дані реєстру “Судова влада України” та повідомлення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“Анонс судового засідання з оскарження запобіжних заходів голові Тернопільської облради та двом заступникам голови Тернопільської ОВА
06 липня 2023 року в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду заплановані судові засідання з розгляду апеляційних скарг прокурора САП на запобіжні заходи голови Тернопільської обласної ради та двом заступникам голови Тернопільської ОВА.
Початок розгляду клопотань заплановано на 10:00 год.
Нагадаємо, прокурор, зважаючи на тяжкість злочину, наполягає на застосуванні більш суворого запобіжного заходу указаним особам. А саме тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 13 млн грн для голови Тернопільської облради, 10 млн грн – для першого заступника голови Тернопільської ОВА та 8 млн грн – іншого заступника”, – йдеться у повідомленні САП.

Нагадаємо, що вранці 26 червня “на гарячому” затримали голову обласної ради Михайла Головка та двох заступників Тернопільської ОВА.  За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Перейти до панелі інструментів