23.10.2024
Новини

У Тернополі знайшли водія, який скоїв ДТП та утік

Тернопільські патрульні знайшли водія, котрий учора скоїв ДТП та утік з місця події. На щастя, ніхто не постраждав та наслідки аварії могли бути серйозніші. 

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Андрій Солтисяк та Дмитро Бойко провели низку розшукових заходів, щоб встановити водія, який 21-го червня здійснив наїзд на дорожній знак “Пішохідний перехід” та поїхав з місця події, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

Охоронці порядку поспілкувалися з очевидцями події, переглянули відео з камер відеоспостереження на вулицях нашого міста та встановили дані про водія й транспортний засіб.
Інспектори розшукали потрібний автомобіль та кермувальника в приміщенні СТО на вулиці Поліській. Чоловік підтвердив, що вчинив автопригоду, тож патрульні склали на нього протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця вчинення ДТП) КУпАП.

Не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинене правопорушення. Якщо ви вчинили автопригоду, залишайтесь на місці події та викличте поліцію, – наголошують у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів