21.09.2024
Новини

Тернопільський студент захистив бакалаврську роботу на передовій

Студент Факультету педагогіки та психології Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Гондз Тарас захистив свою бакалаврську роботу на передовій. Про це йдеться у повідомленні Кафедри психології розвитку та консультування ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.

“Три дні поспіль 16 бакалаврів денної форми та 25 бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 053 “Психологія” презентували результати своїх науково-дослідних розвідок на Кафедра психології розвитку та консультування ТНПУ ім. Володимира Гнатюка #Фпп #ТНПУ.
В першу чергу висловлюємо вдячність Гондзу Тарасу Андрійовичу, який захищав бакалаврську з передової лінії та всім героїчним воїнам нашої славної України, які ведуть щоденну боротьбу, щоб стримати натиск, відкинути та знищити ворога і тим самим дають можливість жити, навчатись і розвиватися усім дітям, учням та студентам.
Варто відзначити високий рівень виконання наукових досліджень, актуальність тем та гідний захист бакалаврських робіт, що торкалися проблематики розвитку особистості дошкільників, молодших школярів, підлітків, старшокласників та студентів, готовності мобілізованих військовослужбовців до ведення бойових дій, готовності до здійснення професійного вибору, питань збереження психологічного здоров’я учнів та студентів в умовах війни, особливостей розвитку стресостійкості у військовослужбовців, питань національної самосвідомості та самоактуалізації, чинників вибору шлюбного партнера та особливостей емоційного вигорання педагогів, а також багатьох інших питань”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів