30.04.2024
Новини

Четверо захисників тернопільської бригади повернулися з полону

Із ворожої неволі під час чергового обміну полоненими повернулися до дому четверо захисників тернопільської бригади. Зараз воїни отримують необхідну медичну та психологічну допомогу у госпіталі, – повідомляють у 105-ій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. 

Читайте також: Захиснику «Азовсталі» Михайлу Діанову зробили операцію у США

“Під час чергового обміну полонених з російського полону повернулося чотири військовослужбовці нашої бригади. На даний час бійці проходять лікування та реабілітацію в госпіталі на підконтрольній Україні території, там їм надають психологічну та медичну допомогу”, – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, 14 грудня вдалося звільнити 64 українських військових та громадянина США. Також повернули тіла чотирьох загиблих. Про це представників ЗМІ повідомив керівник ОПУ Андрій Єрмак. За його словами 64 воїни ЗСУ, які воювали на Донецькому та Луганському напрямку, зокрема брали участь в обороні міста Бахмут, їдуть додому. Це офіцери, рядові та сержанти, наші герої. Вдалося також звільнити громадянина США, який допомагав нашим людям – Мурекезі Суеді.

Перейти до панелі інструментів