Японська кухня зараз стає все більш популярною, оскільки в Україні полюбляють усе незвичне,
нове та цікаве. А перш ніж замовляти смаколики з Азії на сайті https://te.smaki-maki.com/, варто
зрозуміти, чому саме японська їжа завоювала серця жителів Тернополя.
Особливості японської кухні
Цікаво, що японська їжа вважається культурною спадщиною країни, яка навіть була внесена до
реєстру ЮНЕСКО. Про її популярність говорить також й те, що у всьому світі існує більше сотні
тисяч ресторанів, які пропонують таку їжу – від суші до ролів, салатів, супів, десертів й не тільки.
Популярність японської кухні в основному у тому, що вона, на відміну від інших, менш калорійна,
зосереджена на якості продуктів та їх поживній цінності. Майже усі японські страви, особливо
суші, вважаються корисними, адже містять виключно поживні інгредієнти, які необхідні для
організму, включно з морепродуктами.
А ще варто відзначити велику різноманітність страв, які готують японські кухарі. Навіть супів існує
велика кількість, не говорячи вже про роли, які можуть бути як рибними, так і м’ясними, з
морепродуктами, овочами, фруктами, солодощами й не тільки.
Ще одна причина популярності та особливість, яка є в основному лише у азійських стравах – це
унікальна подача. Досить рідко європейські кухні роблять акцент на зовнішньому вигляді страв. А
от у Азії це вважається дуже важливим. Подача стала справжнім витвором мистецтва, а прийом їжі
– ритуалом. Прийнято не лише споживати корисне, а й насолоджуватись цим.
А ще японська кухня не вимагає знання усього етикету: якщо ви не вмієте користуватись
паличками, які є традиційними для них, просто куштуйте роли руками, адже не це вважається
помилкою й не буде виглядати образливим. Навпаки, більшість представників азійських країн
саме так і їдять сусі, оскільки маленькі шматочки риби та рису не обов’язково підхоплювати
паличками.
Замовити японські страви з доставкою у Смакі-Макі
Ресторан Смакі-Макі пропонує можливість почастувати себе та близьких не тільки за допомогою
суші та ролів, а й безпосередньо іншими стравами, що прийшли з Японії. Серед таких – азійські
супи місо, а також незвичні зелені страви – салати, які так і просяться до столу.
Заклад пропонує можливість куштувати страви з-під ножа, завдяки чому можна бути упевненими у
тому, що усі інгредієнти свіжі та якісні. Окрім того, процес приготування починається лише після
замовлення, а тому страви приїжджають свіжими та гарячими.
А ще у ресторана діє власна кур’єрська доставка, яка протягом 29 хвилин розвозить смаколики
містом. А якщо не встигне – то заклад компенсує запізнення у вигляді бонусних балів, які можна
витратити як знижку на наступні замовлення.