30.04.2024
Новини Оперативно

“Тайфун емоцій!” – спортсмени діляться враженнями від забігу у Кременці

Спортсмени, які брали участь у традиційному забігу “Кремінь трейл”, у захваті від заходу та краси Кременецької природи. У соцмережах учасники діляться враженнями

“Вкотре переконуюсь, що спонтанні рішення це буває дуже круто, в останню мить вирішив поїхати на “Кремінь трейл 2021″ і ні разу не пошкодував, так як зміг побувати на захоплюючій трасі, яка дарує тайфун емоцій від побаченого. Тут ти забуваєш про втому, бо кожен метр траси відкриває щось нове і цікаве перед тобою, це гора Бона, скелі Дівочі, прекрасний Кременець з висоти гір і санна траса та на фініші – лижні трампліни. Окрема подяка організаторам та теплу атмосферу Mike Onyshkiv та Ігору успіху і наснаги вам”, – пише Мирон Кашлав.

Всередині кожного з нас живе іскорка. Вона мандрує сосновими лісами, кедровими хащами, майорить над гірськими хребтами та долає десятки кілометрів каньйонами. Іскра запалює! Вона чим дужче проноситься траверсом, розганяється на спусках та підкорює вершини. Іскри зустрічаються та проносяться багаттям протягом всієї дистанції. Давайте запалимо цей жар разом та пронесемо його до самого фінішую! Кременеччина чекає на Тебе та твою іскорку! Запалюй бігом!, – закликають організатори.

Перейти до панелі інструментів