30.04.2024
Новини

П’яний водій врізався у будинок на проспекті Злуки у Тернополі

5 випадків керування транспортними засобами в стані сп’яніння задокументували тернопільські патрульні цієї ночі. Один із них спричинив ДТП, повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

– Близько 2-ї години ночі, на проспекті Злуки, водій автомобіля Volkswagen, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на житловий будинок, – розповідають патрульні. – Поліцейські запропонували йому пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі,  чоловік відмовився. Окрім того, патрульні з’ясували, що водій взагалі не мав права керувати транспортним засобом.

По даному факту, інспектори склали на водія протоколи за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, винесли постанову за ч.2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, котра не має такого права) КУпАП та направили автівку на арештмайданчик.

 

Перейти до панелі інструментів