Якісний посуд для ресторану: запорука досконалого сервісу та успішності бізнесу

посуд

Гості ресторану прагнуть отримати не лише смачні страви, а і якісний сервіс, вишукану атмосферу, візуальну складову. Саме тому важливо приділити особливу увагу посуду для ресторану. Він стає продовженням кулінарного мистецтва, невіддільною частиною досконалого сервісу.

Вплив посуду на сприйняття гостей

Відвідувачі ресторану звертають увагу на кожну деталь. І посуд тут відіграє одну з головних ролей у формуванні враження. Ось чому:

  • візуальна презентація. Посуд – це полотно. На ньому розкриваються кольори, текстури та форма страви. Щоб враження було приємним, важливими є якість тарілки, її форма. Наприклад, біла порцеляна дозволяє кольорам інгредієнтів грати головну роль, а якщо помістити страву в тарілку незвичайної форми, то це додасть їй креативу, сучасності;
  • відчуття турботи та уваги. Використання дорогого, красивого посуду сигналізує гостю про те, що заклад піклується про кожну деталь обслуговування. Це створює відчуття поваги до клієнтів та ексклюзивності;
  • покращення гастрономічного досвіду. Деякі форми виробів не лише естетичні, але й дуже функціональні. Наприклад, келихи для вина певної конфігурації допомагають краще розкрити букет аромату, а глибокі тарілки довше зберігають тепло.

Ще одна можливість – це створення «вау-ефекту». Нестандартний, але функціональний посуд, який відповідає концепції закладу, може стати «фішкою». Гості часто роблять фото таких подач, діляться ними в соціальних мережах. У такий спосіб створюється безкоштовна реклама, залучаються нові відвідувачі. Якщо вам потрібно купити столовий посуд високої якості, у магазині Restoplus знайдете великий каталог.

Пряма вигода для власників: чому інвестувати в посуд вигідно

Власникам може здатись, що закупівля всього необхідного і, головне, якісного посуду для ресторану – це дуже дорого. Але насправді це принесе значну вигоду та інші переваги для бізнесу.

По-перше, це, як не дивно, зменшення операційних витрат. Якщо використовується продукція високої якості, розроблена спеціально для сегмента HoReCa, вона буде стійкішою до сколів, подряпин, температурних перепадів та інтенсивної експлуатації. Такі вироби витримують сотні циклів миття в потужних професійних посудомийних машинах, у тому числі з використанням агресивних мийних засобів. Це суттєво скорочує витрати на їх заміну. Тому важливо орієнтуватись не лише на початкову ціну, а й на «життєвий цикл» у професійних умовах.

По-друге, підвищення ефективності роботи. Професійний посуд розробляється з розрахунку на те, щоб він був зручний для персоналу. Це стосується легкості штабелювання для компактного зберігання, зручності захоплення для швидкої подачі. Це економить час та зусилля персоналу, дозволяє зосередитись на сервісі.

По-третє, стійкість до агресивних умов. На відміну від побутових, ресторанні вироби виготовлені з міцніших матеріалів, які не тьмяніють і не втрачають блиск, не вбирають запахи після багаторазового контакту зі стравами та професійними мийними засобами.

Посуд може стати інструментом формування та покращення репутації. Так, якщо стіл сервірований якісними тарілками, келихами, то підвищується статус закладу в очах гостей, критиків, інспекторів. Це формує імідж надійного, престижного ресторану, позитивно зазначається у відгуках та рекомендаціях.

Якщо ви шукаєте дійсно хороший посуд для свого закладу, то за вигідною ціною зможете купити його в Restoplus просто зараз. Вибирайте та замовляйте.

Джерело: restoplus.com.ua

 

About the author

trending_flat
Підготовка печі до зими: що потрібно перевірити заздалегідь?

  Найбільш надійним способом для обігріву приватного будинку в холоди залишається піч. Вона незамінна при відсутності централізованого теплопостачання. Але і при його наявності відмовлятися від неї необов'язково. Підійде і для підстраховки на випадок відключення світла або газу через поломки, і просто як доповнення до основного типу обігріву. Хороший варіант, перевірений поколіннями. Але щоб опалювальний сезон пройшов з використанням печі безпечно і без сюрпризів, щоб тепло в приміщенні було стабільним, слід заздалегідь провести і перевірку, і підготовку цього пристрою. Тільки так можливо попередити проблеми з димом, тягою, сажею, мінімізувати ризики загоряння, заздалегідь придбати дросельну заслінку на сайті перевіреного постачальника або зробити інші необхідні для опалювального сезону замовлення. Облаштування опалювальних печей: що врахувати при огляді та підготовці до зими Перевірка стану печі починається з огляду: корпусу; топки; труби та димоходу. Важливо переконатися, що цілісність кладки не порушена, що тріщин і/або ознак появи […]

Тернопіль Стуса
trending_flat
Що відомо про рятувальну операцію у Тернополі станом на ранок 22 листопада

Вранці 22 листопада рятувальна операція у Тернополі триває. Близько третьої ночі рятувальники виявили тіло ще однієї загиблої особи на руїнах будинку на вулиці Стуса. Таким чином кількість загиблих сягнула 32. "Четверта доба пошуково-рятувальних робіт у Тернополі. Верхні поверхи вже майже очищені від дрібних уламків, рятувальники працюють з великими конструкціями, залучаючи інженерну техніку. Робота не зупиняється ні на мить. Станом на ранок відомо про 32 загиблих. 7 людей досі не вийшли на зв’язок", - кажуть у ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Міський голова Тернополя Сергій Надал додав, що вважаються безвісти зниклими 7 осіб (з них 1 дитина). Продовжується демонтаж залізобетонних конструкцій сходової клітини та вивіз будівельного сміття з детальним оглядом кожного уламка. На місці працюють 104 рятувальники та 31 одиниця техніки. Читайте також: Згоріли заживо, обіймаючи одна одну: у пожежі після атаки загинули 2-класниця Амелія з мамою Оксаною

вимкнення світла 20 листопада
trending_flat
Ситуація не кращає. Графіки вимкнення світла на 21 листопада на Тернопільщині

Ситуація в енергосистемі не стає кращою. АТ "Тернопільобленерго" опублікувало графіки вимкнення світла на Тернопільщині 21 листопада. Джерела РБК-Україна повідомляють, "що завтра і загалом найближчими днями ситуація з енергопостачанням суттєво не покращиться у порівнянні із сьогоднішнім днем. Причиною збільшення нестачі генерації стали російські удари і дестабілізація енергомереж, через що декілька блоків атомних станцій вимушено скинули потужність".    

Андрій Вегера
trending_flat
Унаслідок ракетної атаки загинув 21-річний студент ТНТУ Андрій Вегера

Унаслідок ракетної атаки 19 листопада загинув Андрій Вегера - 21-річний тернополянин, студент ТНТУ. Про смерть студента повідомили на сторінці навчального закладу. "Спільнота Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з глибоким смутком повідомляє про трагічну загибель Андрія ВЕГЕРИ, студента 3-го курсу освітньої програми Галузеве машинобудування факультету інженерії машин, споруд та технологій, який став жертвою ворожої атаки міста Тернопіль 19 листопада 2025 року", - йдеться у повідомленні. Читайте також: Батьки і діти, літні люди. Відомі імена загиблих від ракетного удару 19 листопада (фото, відео) За словами представників університету, Андрій був патріотом, завжди приходив усім на допомогу, сумлінно вчився і був цілеспрямованим. Його життя було сповненим перспектив та можливостей, воно тільки починалось, але його обірвала російська ракета.

Тернопіль 15 квітня
trending_flat
Зменшилась кількість осіб, які не виходять на зв’язок після ракетного удару по Тернополю

Кількість осіб, які не виходять на зв'язок після ракетного удару по Тернополю, зменшилась. Деякі особи вийшли на зв'язок і повідомили про своє перебування. Тож тепер кількість зниклих складає 14, кажуть у ДСНС. "Роботи не припиняються ні вдень, ні вночі: фахівці метр за метром обстежують завали у пошуках людей, які можуть потребувати допомоги. За уточненими даними, кількість осіб, які не виходили на зв’язок, зменшилася до 14. Шестеро мешканців, про долю яких раніше не було інформації, повідомили про своє місце перебування і зараз перебувають у безпеці. Аварійно-рятувальні роботи тривають і продовжуватимуться доти, доки рятувальники не переконаються, що під уламками не залишилося жодної людини", - кажуть рятувальники. Раніше "Терміново" повідомило, у якому стані перебуває 20-річний Богдан, якого вдалось врятувати з-під завалів.

trending_flat
Що робити з жирною шкірою обличчя: ефективні методи догляду

Чому жирніє шкіра Як визначити свій тип шкіри та рівень жирності? Спостерігайте за ознаками протягом дня і зробіть тест серветкою на Т-зоні через 30-40 хвилин після вмивання. Наявність плям себуму (шкірного сала) свідчить про жирність шкіри, а їх повна відсутність – про сухість. При комбінованому типі на серветці видно слабкі жирні відбитки в Т-зоні. Чому з’являється жирний блиск? На це впливають різні причини: Гормональні зміни. У період статевого дозрівання андрогени активують сальні залози. Найяскравіше це проявляється у підлітків у віці до 20 років. Стрес. Підвищення рівня гормону кортизолу стимулює роботу сальних залоз, звідси «стресовий» блиск і часті висипи. Раціон. Надлишок солодкого, випічки та солодких напоїв може спровокувати посилене саловиділення і появу запальних елементів. Коливання ваги та дерматологічні стани. Зміна маси тіла, себорея та інші хвороби шкіри впливають на активність залоз. Менструальний цикл і вагітність. Коливання прогестерону та естрогенів призводять до […]

Контакти редакції: terminovo.te@gmail.com
м. Тернопіль, Кульчицької 2А
+380935295439
ПАРТНЕРИ

Новини Тернополя та Тернопільської області

Copyright

2018 – 2025