25.10.2024
Новини

Капітан поліції з Тернополя здобула приголомшливу перемогу на міжнародних спортивних змаганнях в Іспанії

Капітан поліції Тетяна Зведенюк у складі національної збірної України взяла участь у міжнародних змаганнях з адаптивних видів спорту, де здобула «золото» одразу в п’яти дисциплінах, – розповідають у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Змагання Strong Spirit’s Games в рамках міжнародного спортивного конкурсу Arnold Classic Europe серед ветеранів війни, учасників бойових дій та поранених військовослужбовців відбулися 11-13 жовтня в місті Мадрид (Іспанія). Щорічно вони об’єднують спортсменів з багатьох країн світу. Українська збірна вперше взяла в них участь. Команда України, до якої увійшли 50 ветеранів війни та військовослужбовців, виборола рекордну кількість золотих медалей.

Поліцейська з Тернопільщини Тетяна Зведенюк здобула абсолютну перемогу одразу в п’яти дисциплінах: у жимі лежачи на максимальну вагу та на кількість повторень, ейрбайку, веслуванні на тренажерах на 100 метрів і на 100 секунд.

Тетяна — майстер спорту з пауерліфтингу. За її плечима більше 50 перемог у різних спортивних змаганнях, які стали результатом наполегливих тренувань.

«Спорт — невід’ємна частина мого життя. Щоденні фізичні навантаження дуже важливі та допомагають кожному поліцейському стати сильним духом і тілом. Брати участь у міжнародних змаганнях — велика честь для мене», — зауважує Тетяна.

Дівчина успішно поєднує спортивну діяльність зі службовою. Вона працює на посаді оперуповноваженої управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області та має статус учасника бойових дій. Наприкінці 2022 року Тетяна у складі зведеного загону тернопільських поліцейських несла службу на деокупованих територіях Харківської області. Пліч-о-пліч з колегами чергувала на блокпостах, патрулювала, опитувала людей і допомагала місцевому населенню.

За гідне представлення України на міжнародній спортивній арені начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко вручив Тетяні подяку та цінний подарунок.

Перейти до панелі інструментів