24.10.2024
Новини

У Тернополі піймали азербайджанця з підробними документами

У Тернополі виявили громадянина Азербайджана, який мав підробні документи. Працівники міграційної поліції ГУНП у Тернопільській області разом зі співробітниками УДМС виявили, що у документах азербайджанця є ознаки підробки. Про це повідомляють у пресслужбі обласної поліції.

“Даний документ правоохоронці вилучили та направили на експертизу. За даним фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 358 (використання завідомо підробленого документа). Санкція статті передбачає до двох років обмеження волі.

За словами начальника міграційної поліції Мирона Кольби, в області до кінця листопада триватимуть загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою “Мігрант”. Основна їхня мета – зниження кількості адміністративних та кримінальних правопорушень, які вчиняються іноземцями на території області.

“Ми перевіряємо усіх, хто має посвідки на тимчасове та постійне місце проживання. Аналізуємо інформацію щодо іноземців, які вчиняють кримінальні правопорушення з метою документування їх злочинної діяльності – це підроблення посвідок, довідок, документів, відтиски штампів про перетин державного кордону”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів