22.10.2024
Новини

Працював у ЗУНУ понад 10 років: раптово помер працівник університету

Раптова смерть працівника ЗУНУ напередодні робочого дня понеділка, 22 жовтня, стала болючою звісткою для працівників університету. В освітньому закладі зазначають, що Сергій Юрій працював у стінах ВНЗ понад 10 років. Його цінували та поважали.

“Сергій Володимирович був надзвичайно фаховим працівником та відданою роботі людиною. Вмів згуртувати навколо себе однодумців, вирізнявся непересічним розумом та організаторськими здібностями.”, – кажуть у ЗУНУ.

Довідка. Юрій Сергій Володимирович народився 3 березня 1959 року в селі Шишківці Новоселицького району Чернівецької області. Після закінчення 9 класу вступив до Чернівецького будівельного технікуму.
Працював головою сільської ради в с. Пегірна Лановецького району Тернопільської області.
З 1985 по 1994 рік – головою колгоспу в Лановецькому районі Тернопільської області.
З 1994 по 1995 рік – головним інженером відділу капітального будівництва управління сільського господарства Лановецького району.
З 1995 по 2005 рік займався власним сільським господарством в с. Бережанка Лановецького району.
У 2005 році почав працювати у Тернопільському державному економічному університеті на посаді інженера з технічного нагляду відділу ремонтно-будівельних робіт управління соціально-економічного розвитку та комунального господарства. Згодом обійняв посаду начальника відділу ремонтно-будівельних робіт.
З 2019 по 2024 рік працював на посаді начальника експлуатаційно-технічного відділу Західноукраїнського національного університету.

Перейти до панелі інструментів