26.10.2024
Новини Оперативно

Сильно п’яний водій на смерть задавив жінку на Тернопільщині

На Тернопільщині п’яний водій наробив біди. Чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння в’їхав в огорожу, а після цього збив жінку. На жаль, від отриманих травм вона померла.

“Аварія трапилася в селі Сидорів Чортківського району близько 17:00. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області Олександра Марченка, працівники Гусятинського відділення поліції оперативно встановили особу втікача. Це – 25-річний житель сусіднього села”, – йдеться у повідомленні ГУНП у Тернопільській області.

Чоловік не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу. Після цього під час виїзду він збив жінку 1968 року народження. Від отриманих травм вона померла ще до приїзду швидкої. Водій не мав посвідчення водія і уже не вперше сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

На момент автопригоди кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують частину 3 статті 286 пункт 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, вчинені в стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Перейти до панелі інструментів