23.10.2024
Небесне військо Новини

Місяць не дожив до свого 30-річчя: у важких боях у Курській області загинув воїн зі Скориківської громади

Про ще одну важку втрату повідомляють у Скориківській громаді. У Курській області, не доживши до свого 30-річчя, загинув воїн Павло Рипула.

“Так гірко і боляче писати…та у нашу громаду надійшла з фронту, знову, чорна звістка.
За Свободу та Незалежність України, в тяжких боях у курській області, 31.08.2024р. ЗАГИНУВ наш земляк, із села Голотки, солдат ЗСУ – Рипула Павло Павлович, 30.09.1994 року народження.

Наш молодий та мужній Воїн, під час служби, зарекомендував себе, серед побратимів, як мудрий, розсудливий, високопрофесійний військовий. Виконував відмінно свої функціональні обов’язки. Мав високий рівень мотивації до військової служби, вмів підтримувати здоровий моральний дух у підрозділі, мав здатність в критичних ситуаціях зібрано оцінювати свою діяльність та робити правильні висновки.

І таким, наш Захисник, назавжди залишиться в серці кожного!
Щиро співчуваємо сім’ї загиблого Героя Павла, нехай Господь скріпить його рідних силою, мужністю та благословенням у цей тяжкий, скорботний час. Громада у жалобі разом із Вами.
Відданому Сину України,славному Захиснику – вічна шана!

Мужньому ГЕРОЮ, який поклав своє життя захищаючи нас, рідну Україну – СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ та вічна наша ВДЯЧНІСТЬ!”, – пишуть у громаді.

Перейти до панелі інструментів