26.10.2024
Новини

Понад 1,2 млрд грн та сотні робочих місць: на Тернопільщині побудують потужний завод

Про будівництво потужного заводу повідомив директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський. Незабаром у Микулинецькій громаді розпочнеться будівництво. Підрядники уже взялися за підготовчі роботи.

“Скоро тут буде великий завод!

Саме тут буде виробництво залізобетонних великогабаритних попередньо напружених конструкцій (це навіть уявити важко) довжиною до 52 м.

Тернопільська область була обрана базою для нового виробництва саме завдяки супроводу нашої команди Інвестиційного Офісу Тернопільської області, який є підрозділом Інститут сталого регіонального розвитку і ми вже третій рік здійснюємо супровід цього, не побоюся сказати – грандіозного проєкту – який реалізується в нашій області.

Підрядники вже розпочали підготовчі роботи та розчищування території, демонтаж старих приміщень та огородження навколо ділянки.

Все йде по плану. І це саме головне.

Вже найближчим часом перші працівники заводу будуть прийняті й вирушать на стажування, щоб потім повернутися і вже самим вчити інших.

А наша область отримає понад 1,2 млрд грн прямих інвестицій та сотні робочих місць і доходів в місцевий та державні бюджети. Саме тут куватиметься економічна міць нашої держави та наша спільна Велика Перемога”, – пише Володимир Василевський.

Перейти до панелі інструментів