23.10.2024
Новини

У ДТП загинув радник Мінстратегпрому: Ярослав Олійник був родом з Тернопільщини

Трагічна автокатастрофа сталася у неділю, 8 вересня. В ДТП разом зі своєю дружиною Ніною загинув Ярослав Олійник (позивний Локі), один із перших членів оновленої команди Міністерства стратегічних галузей та промисловості. Про це повідомив Олександр Камишін, колишній голова Міністерства.

“Загинув Ярослав Олійник. Він же Локі. Один з перших членів оновленої команди Мінстратегпрому. Він доєднався до нас минулого літа прямо з лінії фронту. Відповідав за роботу з виробниками дронів. Досі не віриться”, – йдеться у повідомленні.

Попрощються із загиблим у вівторок, о 12:00 в Михайлівському соборі у Києві.

Ексміністр також додав, що прощання із загиблим відбудеться у вівторок о 12:00 в Михайлівському соборі у Києві.

“Ярослав був щирою та веселою людиною, що присвятила все своє – на жаль, дуже недовге – життя боротьбі з ворогом. Це велика втрата для всіх нас. Для мене Локі став першим колегою в Міністерстві, він багато чому навчив мене, а я – його”, – розповіла заступниця міністра Ганна Гвоздяр.

Довідка. Ярослав Олійник служив з 2017 року у ЗСУ, у спецпідрозділі “Аеророзвідка”. Там він був оператором дрона. З початком Веоикої війни брав участь у визволенні Київщини та Чернігівщини, допомагав звільняти Куп’янськ. Також він допомагав підготовлювати нових операторів дронів у благодійному фонді “Повернись живим”.

Перейти до панелі інструментів